• darkblurbg

Restaurant

Geniet van de lekkerste gerechten en uitstekende service door te komen dineren bij Hotel het Gemeentehuis. Met of zonder overnachting mogelijk.

Franse keuken en Chinese specialiteiten

Let op! In verband met corona dient u voorafgaande een tafel te reserveren, zodat wij de maatregelen kunnen waarborgen.

Bent u nog op zoek naar een gezellig en bovenal smakelijk restaurant in Uithuizen? Bij Hotel het Gemeentehuis kiest u van een Franse menukaart met Chinese specialiteiten, waarvan u in onze karakteristieke eetzaal met ruimte voor 40 personen kunt genieten samen met uw gezelschap. Daarnaast beschikken wij over een terras waar u een drankje of hapje eten kunt nuttigen.

Veelzijdig menu

Het menu van ons restaurant bestaat uit voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten uit de Franse keuken. Daarbij bereiden wij in onze keuken de heerlijkste Chinese gerechten. Denk bijvoorbeeld aan Guandong-maaltijden, scherp en pittig eten uit de Sichuan-keuken, of Tipan-gerechten. Bovendien wisselt het aanbod iedere 2-3 maanden om zo met de seizoenen mee te gaan. Tevens is het mogelijk om in overleg voor een buffet naar uw wensen te laten verzorgen. Heeft u bepaalde dieetwensen of allergieën? Laat het ons personeel gerust weten en wij passen uw eten hier met alle plezier op aan. Wist u overigens dat ons restaurant nabij Eemshaven en andere Groningse kustplaatsen ligt? Ideaal om na het eten even uit te waaien en de natuur van de omgeving Uithuizen te verkennen.

Hotel en terras

Uiteraard bent u van harte welkom om bij interesse in het restaurant of simpelweg wanneer u in de buurt bent eens binnen te stappen. Maar onze eetzaal is evengoed beschikbaar voor gasten van ons hotel. Zo hoeft u bij een overnachting niet in de buurt nog op zoek te gaan naar een geschikte eetgelegenheid. Een hotelovernachting boekt u eenvoudig via onze Booking-pagina. Bij warmere temperaturen kunt u overigens, of u nu gast bent of niet, plaatsnemen aan een van de 7 tafels op ons terras om gezellig van uw diner te genieten.

Ga uiteten in Uithuizen en kies voor de overheerlijke kwaliteit van Hotel het Gemeentehuis. Reserveer uw plek door te bellen naar 0595 - 850119 of door het contactformulier in te vullen en wij zorgen dat er plaats voor u is. Natuurlijk kunt u eveneens gewoon op de dag zelf binnenlopen om te zien of u aan kunt schuiven. Tot ziens in ons restaurant!

Tafel reserveren